9 липня - спокійний і розважливий день, коли всім знакам Зодіаку варто приділити увагу своєму здоров'ю і спілкуванню з близькими. У більшості знаків не передбачається відчутних змін на особистому фронті. В цілому, може здатися, що день тягнеться довго і плавно, як і личить неквапливому липневому дню.

Літо, Фото з відкритих джерел
Літо, Фото з відкритих джерел

Овен

Якщо сьогодні ви зробите перший крок у відносинах з близькою людиною, все складеться якнайкраще. Також, джерелом натхнення і причиною рухатися далі для вас стануть діти.

Телець

Сьогодні бажано зосередитися на речах, які вас радують, і не думати про погане. Крім того, позитивні емоції принесе спілкування з тваринами або дітьми. Хороший день для реалізації своїх творчих можливостей.

Близнюки

Сьогодні у вас ідеально поєднуються романтична і прагматична натури. Одна ваша сторона буде тягнутися до яскравих почуттів, проявів емоцій, інша, навпаки, буде спрямовувати вас в правильне русло. Найголовніше сьогодні – це слухати своє серце і чинити так, як хочеться вам.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рак

Рішення приймайте виважено, швидше за все, вони нададуть серйозний вплив на ваше життя.Відмовляйтеся від пропозицій заробити будь-які матеріальні цінності обманним шляхом. Мрії про успіх, безумовно, мотивують, але вам зараз потрібно прорахувати всі ймовірні помилки.

Лев

Сьогодні корисно спілкування в колективі, групові заняття, спільна робота або активний відпочинок серед однодумців. Жінки зможуть блиснути в суспільстві, продемонструвати всі свої таланти і здібності. Не виключено нове захоплення, яке, на жаль, короткочасним. Чоловікам зірки рекомендують звернути увагу на своє здоров'я: можливе загострення хронічних захворювань, травматизм, нещасні випадки. Не зловживайте спиртними напоями.

Діва

Сьогодні ви готові зібратися разом зі своєю сім'єю і сміливо відправитися підкорювати світ розумом і кмітливістю. Краще як слід причепуритися і затриматися з завойовницьким походом до кращих часів. Послухайте лекцію про саморозвиток, виберете хобі по своєму смаку (психологія, подорожі, бізнес, журналістика) і їдьте веселою компанією набиратися майстерності. Так ви і нові знання отримаєте зав'яжете цікаві та корисні знайомства. Повернувшись додому, можна повправлятися в будь-яких вікторинах і брейн-рингах.

Терези

В цей день можуть дати про себе знати негаразди фінансового характеру. Сьогодні небажано давати обіцянки або позичати гроші в борг. А ось для домашніх справ день цілком підходить. Наведення порядку в навколишньому просторі може привести в порядок думки.

Скорпіон

Скорпіон зуміє переконати кого завгодно в чому завгодно – якщо він в цьому особисто зацікавлений. Його комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті! Сухі факти і цифри Скорпіон зуміє подати як захоплюючий детектив, а його фрази будуть народжуватися на одному диханні. Так що для Скорпіона це чудовий день, щоб заручитися підтримкою оточуючих або просунутися в кар'єрі. Якщо ж є необхідність вести переговори з партнерами – кращого парламентера, ніж Скорпіон, не знайти!

Стрілець

Стрілець повинен гнути свою лінію і йти вперед, незважаючи на перешкоди! Можливо, на своєму шляху він зустріне чиєсь опір або навіть відкриту протидію. Прохання Стрільця оточуючі можуть «не розчути», ідею зарубати на корені, а пропозиція – бойкотувати. Однак зірки говорять, що якщо Стрілець не відступить, то рано чи пізно досягне своєї мети. Вірте у свій успіх, і все у вас вийде!

Козеріг

Ваш гороскоп каже, що сьогодні краще уникати авантюр і необдуманих вчинків. Намагайтеся довести до кінця раніше розпочаті справи, цим ви здобудете авторитет колег і партнерів по бізнесу. Також вам краще утриматися від різких висловлювань при начальстві і інших високопоставлених людей.

Водолій

Можливо, небажання чимось займатися свідчить про те, що ви помилилися з вибором проекту. Ваше грайливий настрій може спровокувати напад ревнощів у партнера, якщо будете фліртувати в його присутності. Дуже важливий баланс між вашими бажаннями і потребами близьких людей.

Риби

Намагайтеся дивитися на будь-яку проблему комплексно, не концентруючись на деталях. Відмінне час вести переговори, переконувати і наполягати на своїй правоті. Красномовство відкриє багато дверей.