Літній сезон в самому розпалі. Українські дачники і городники пожинають плоди своєї праці. На початку липня країну накрило опадами, що сприятливо позначиться на рості різних культур. Спеціально для наших читачів ми відшукали корисний лайфхак. На цей раз ми навчимося удобрювати цибулю нашатирем.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу " Дневник дачника и огородника".

Зелений лук, фото - Instagram
Зелений лук, фото - Instagram

Помітили, що у цибулі зблідло і придбало жовтуватий відтінок пір'ячко? Це він сигналить вам, що голодує через брак азоту. Допоможіть йому, піджививши розчином нашатирного спирту. Як саме застосовувати нашатир на городі безпечно і з максимальною користю?

Удобрюємо цибулю нашатирем:

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Розведіть в 10-літровому відрі води 3 ст. ложки нашатирю і ввечері пролийте грядки c цибулькою (під корінець). Такий сильний розчин не тільки підгодує, але і відлякає цибульну муху.

Виростити цибулю вдома, скрін з відео
Виростити цибулю вдома, скрін з відео

Відомо, що нашатирний спирт, який продається в аптеках, є водним розчином аміаку. Ця речовина відома усім городникам, які підживлюють рослини азотним добривом. Але не всі знають, що таке добриво на основі аміаку здатне не лише підвищувати врожайність, а й захищати рослини від шкідників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дачникові на замітку: що робити, якщо у картоплі сохне бадилля.

Як повідомляв Знай.uа, білий гриб можна виростити на дачі, в палісаднику і навіть в горщику — покрокова інструкція.

Знай.uа писав, оригінальний квітник своїми руками — як зробити клумбу-кошик з шматків лінолеуму.