Українська письменниця Ірена Карпа написала про груди, свободу і "що люди скажуть". Для жінок і дівчат після повчання її однією із підписниць про необхідність спідньої білизни на жінці.
Карпа зазначає, що коли кажуть про те, що саме чоловіки щосили обмежують жіночу свободу, завжди є маленьке "але". Ніхто ніколи так ревно не стереже канон "порядної духовності", не сичить під під’їздом "о, прастітутка пішла" і не диктує, якою має бути "правильна жінка-Берегиня", як самі жінки. Про це стало відомо після допису на сторінці у facebook.

Карпа, скріншот повідомлення facebook
Карпа, скріншот повідомлення facebook

Скріншот Карпи, фото facebook
Скріншот Карпи, фото facebook

"Ну, вважала людина за потрібне написати коментар про відсутність у мене під светром (!) ліфчика в сторіз. Ну, лишила вона його під моїм постом про дітей і випадковості, шо ж, наболіло певно їй. Але я вважатиму себе в праві взяти це за дослідницький матеріал. Ви читайте скрін, не соромтеся", - написала письменниця.

Карпа, фото facebook
Карпа, фото facebook

Вона просто порадила купити жіночці хоч паранджу. І додала, що ненавидить ліфчики.
"Мені в них важко дихати, вони мені заважають, натирають і в принципі є абсолютно непотрібними з моїм скромним розміром грудей. Виняток - спортивні, які я вдягаю під широку майку на тренуванні. Все. Звісно ж, є жінки, яким навпаки незручно без ліфчика: великі розміри грудей, коли в принципі боляче скакати чи швидко ходити «без», а то і просто звичка. Є жінки, які в них навіть сплять (чи це тільки у фільмах?) Є ті, хто їх вважають красивим аксесуаром чи сексі-причандалом. Є ті, хто живуть у країнах чи в районах посиленої небезпеки, де вже просто обриси жіночого тіла вважатимуть «провокацією», і у випадку агресії клікуші жіночої статі кричатимуть своє «сама винувата» і «а ви бачили, як вона вдягнена?!» Є жінки, яким просто комфортніше ховатися від світу під множинними шарами одягу...", - філософськи роставила крапки над "і" Карпа.
Карпа додала, що її французькі подружки і без трусів влітку ходять, бо їм жарко! І якщо комусь заманеться вдивлятися в те, що під штанами чи спідницею не проглядається обрис родича корсета - знаєте, їм буде пофігу. Вони поржуть і підуть далі. Бо вільні. Бо сильні. Бо впевнені. Бо не вважають себе в праві судити інших, то і попри мешти мали всі фарисейські судження.
Саме через ці всі «як можна» й на догоду іншим жінки змушені пріти під паралоном, пхати себе в пушапи, клеїти собі вії і нігті. Хоча... навіть фашистами чи інквізиторами я би цих «суддів» і судинь не назвала.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Жіночі імена щасливі з народження - гарна доля гарантована навіть шаленим імператрицям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Накрутила гайку на чл*н: покараний ревнивою дружиною запорожанин заговорив, - як все було насправді.

Також "Знай.ua" писав, Чому зраджують чоловіки: психолог назвав несподівані причини.