В Україні в найближчі дні погода буде залишатися прохолодною і дощовою у багатьох регіонах. Суху і спекотну літню погоду синоптики обіцяють українцям лише в другій половині липня.

Джерело: погодний портал Gismeteo.

Добова амплітуда температури здивувала і порадувала і південні області.

Найближчі два тижні в столиці будуть холодними, денна температура повітря опуститься до +18 градусів. Очікуються грози та зливи. Після 26 липня погода почне поліпшуватися і на столицю вдарить спека до +32 градусів.

У Києві завтра періодичні хмарки, періодично сонечко, локально невеликий дощ, температура повітря - дихати-не надихатися, протягом дня +23, +24 градуси.

Карта погоди в Києві на липень 2020 року

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мешканцям східних регіонів сонце усміхнеться швидше. Дощі і похолодання припиняться до 20 липня і вся остання декада місяця, а також початок серпня будуть сухими і спекотними, від +27 до +32 градусів.

Погода на сході України на липень

На півдні помірні дощі пройдуть 13 липня, а також можливе погіршення погоди 20 і 21 липня. В інші дні до кінця липня буде тепло і сонячно. Можливе підвищення температури до +29 +33 градусів.

Погода на півдні України на липень

Західні області країни буде заливати дощами і грозами до кінця поточного тижня, температура повітря підвищиться, але з 12 липня вона знову впаде до +17 +20 градусів. Жарку і суху погоду варто очікувати не раніше 27 липня. Синоптики прогнозують підвищення температури до +28 +32 градусів, можливі невеликі короткочасні дощі.

У Львові ллє щодня. І руді іспанські слимаки просто буяють, ними всипано все.