У Польщі заарештували двох громадян України. Їх підозрюють у тому, що вони вчинили декілька крадіжок на будівництві. Про це повідомила представник поліції Варшави Марта Суловска.

Затриманими виявилися українці 24 та 28 років. Їх звинувачують у крадіжці обладнання контейнера, який розташований на ділянці, де йде будівництво.

Зловмисники розбили вікно та викрали майно на суму приблизно 30 тисяч злотих.

Правоохоронним органам вдалося швидко встановити тих, хто ймовірно причетний до крадіжки і те, де вони проживають. Коли поліцейські прийшли в квартиру, то чоловіки почали стверджувати, що нічого не знають про цей інцидент.

В квартирі провели обшук і знайшли там кілька доз марихуани, психотропну речовину. Окрім цього у квартирі знаходилася валіза з елементами професійного звукового обладнання. Його походження чоловіки не змогли пояснити поліцейським.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В машині українців знаходилися ломи і пласкогубцы. Їх могли використовувати для злому.

Також поліції вдалося встановити, що дані особи можуть бути причетні до інших крадіжок на загальну суму 68 тисяч злотих.

24-річному українцю висувають звинувачення в пограбуванні і крадіжки, 28-річному - також у зберіганні наркотичних і психотропних речовин. Суд постановив залишення під вартою на 3 місяці. У разі доведення їх вини вони можуть провести у в'язниці до 10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поки в Україні прихильників Шарія б'ють, Анатолій хвалиться віллою за 3 мільйони в Іспанії.

Як повідомляв Знай. ua, у Дніпрі озвірілий тип віддухопелив чоловіка і кинув помирати посеред вулиці.

Також Знай. ua писав, що у Запоріжжі військовий-збоченець заманював хлопчиків в темні під'їзди.