У світі продовжує підвищуватися глобальна температура. Вчені заявляють, що в найближчі п'ять років може вирости приблизно на 1.5 градуса за Цельсієм.

Світ продовжує нагріватися, свій прогноз озвучили експерти з Всесвітньої метеорологічної організації.

Глобальне потепління, фото pxhere
Глобальне потепління, фото pxhere

За словами вчених, за п'ять років температура повітря на Землі підніметься на півтора градуси. Фахівці у своєму звіті пише: "Середня глобальна температура вже вище на один градус порівняно з доіндустріальним періодом цивілізації".

"Перед нами стоять складні завдання по досягненню мети Паризької угоди про зміну клімату: утримати глобальне підвищення температури в цьому сторіччі на рівні значно нижче двох градусів порівняно з доіндустріальним періодом і продовжувати зусилля щодо обмеження підвищення температури ще більше до півтора градусів", - пишуть експерти Всесвітньої метеорологічної організації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глобальне потепління змусило сніг в Альпах стати рожевим: "Не небезпечне природне явище".

Як повідомляв Знай.uа квартиру харків'янки окупувала дивна істота з крильцями.

Знай.uа писав, руйнівний смерч пронісся Україною, рідкісне явище перелякало тисячі людей.