У рівненському сервісному центрі МВС зареєстрували суперкар Lamborghini Aventador SVJ темно-зеленого кольору, вартість якого становить близько 550 000 доларів (приблизно 15 млн. грн). За неофіційними даними, розмитнення цього лімітованого Lamborghini обійшлося власнику, яким виявився член команди партії "Слуга народу" Володимир Рашовський, приблизно в 160 000 доларів.

Зокрема, прибулий в Україну Aventador SVJ вперше помітили в минулому місяці на прикордонному пункті пропуску у Львівській області. Він знаходився в спеціальному трейлері. Пізніше цей суперкар, який розганяється всього за 2,8 секунди до 100 км/год, помітили, коли він вже рухався самостійно в Рівному, де й відбулося розмитнення.

Розмитнений автомобіль

Власником цього авто виявився кандидат у народні депутати від "Слуги народу" на останніх виборах у парламент 45-річний Володимир Рашовський. Він живе у місті Дубровиця та очолює фірми "Рекорд", "Мисливське господарство Горинь", "Укрдельтаторг" і є засновником ТОВ "Агрофірма Рекорд".

Lamborghini Aventador SVJ – прекрасний автомобіль. Правда, як виявилося, в нього теж бувають дефекти. Річ у тому, що в США у цих суперкарів внутрішні дверні ручки можуть вийти з ладу. В результаті водій і пасажир не зможуть вийти з салону.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Володимир Рашовський

За інформацією rivnenews.com.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом українець намагався прорватися через кордон, щоб "обкурити" Польщу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Польща відкрила кордони для українців, без заробітчан сутужно.

Також Знай.ua писав, що уУкраїнці після карантину кинулись в Польщу і застрягли на кордоні, - пункти пропуску не справляються.