На Донбасі російські окупанти під час чергових обстрілів позицій українських позицій забрали життя одного героя – ще трьох поранили.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник вів вогонь по позиціях Об’єднаних сил з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, безпілотних літальних апаратів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, ворожу вогневу активність було зафіксовано неподалік 9 населених пунктів: Мар’їнка, Авдіївка, Хутір Вільний, Оріхове, Опитне, Старогнатівка, Новолуганське та Новозванівка.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Окрім того, російсько-окупаційні війська з автоматичних станкових гранатометів обстріляли житлові будинки місцевих мешканців селища Зайцеве. В результаті було пошкоджено шиферну покрівлю даху, розбиті склопакети двох вікон та пошкоджена стеля і стіни коридору будинку.

"За минулу добу, на жаль, один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще троє українських воїнів отримали поранення. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя, а пораненим воїнам бажає якнайшвидшого одужання. Такі агресивні дії російських окупантів не залишаться безкарними, - йдеться в повідомленні.

Також, як наголошується, буди жертви й з боку окупантів: за даними розвідки, українські захисники поранили двох загарбників та знищили один автомобіль типу "Тигр".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"