На Донбасі українські герої просто з неба розбомбили позиції російських окупантів, де останні переховувалися та обстрілювали як військових, так і цивільне населення.

Відповідне відео оприлюднили на Facebook-сторінці "К2 54 ОМБр".

"І знову Донецька область. Але не безкрайні степи, а частина промислових зон та житлових будинків громадян, які, нажаль, зараз тимчасово окуповані російськими загарбниками. Так, десь на одному такому місці, розташовані позиції батальйону "Восток" окупаційних військ, який колись створив зрадник України Саша "Скіф" або "Ходок". І одна з таких позицій доставляла багато клопоту українським бійцям", - йдеться в повідомленні.

Скріншот з відео

В результаті, як наголошується, під час чергового обстрілу з боку окупантів, українські герої вирішили розбомбити дане місце, з відки й здійснювалися обстріли.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Було прийнято рішення про знищення цієї позиції. Після проведених різноманітних заходів військового характеру в один із днів був нанесений вогневий удар по окупантах у відповідь на їхні обстріли. Про втрати ворога ми вам напишемо трохи пізніше. Слава Україні!", - наголосили в військові.

Бойова група К-2 розгромила позиції батальйону "Восток". Частина перша

І знову Донецька область. Але не безкрайні степи, а частина промислових зон та житлових будинків громадян, які, нажаль, зараз тимчасово окуповані російськими загарбниками. На відео ви чітко побачите, що зробив "руський мір" з цією місцевістю. Так, десь на одному такому місці, розташованні позиції батальйону "Восток" окупаційних військ, який колись створив зрадник України Саша "Скіф" або "Ходок". І одна з таких позицій доставляла багато клопоту українським бійцям. Стріляли незаконні бандформування підло, прилітало навіть по мирному населенню. І за діло взялися розвідники. Було прийнято рішення про знищення цієї позиції. Після проведених різноманітних заходів військового характеру в один із днів був нанесений вогневий удар по окупантах у відповідь на їхні обстріли. Що з цього вийшло - подивіться самі. Про втрати ворога ми вам напишемо трохи пізніше :) Ще хочемо подякувати Саші "Ходоку" та медіаресурсам окупаційної влади за такі сюжети на позиціях "Востоку". Слава Україні!!!! Відео в мережі YouTube: https://youtu.be/TqbvJTMFCZ0

Geplaatst door К2 54 ОМБр op Donderdag 25 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.