В ефірі політичного телешоу "Право на владу" обговорювався запис резонансного телефонної розмови нібито між українським лідером (на той момент), Петром Порошенком та головою країни-агресора Володимиром Путіним. Люди з голосами, схожими на Порошенка і Путіна мило розмовляли між собою, обмінювалися привітаннями з "днем солідарності трудящих". А наприкінці людина з голосом, схожим на Путіна сказав "Обійняв". Багато хто з присутніх були в шоці. Нарешті з довгою промовою виступив народний депутат України Ігор Палиця.

Він різко засудив "кулуарщину", що відбувалася у Петра Порошенка у 2015 році. Він нагадав, що Україна розірвала тоді дипломатичні відносини з Росією лише формально, на місцях же послів залишилися "тимчасові уповноважені".

Ми не знаємо, де правда. Був порушений принцип відкритих дипломатичних відносин, а значить, все це темна вода. Там, де темна вода, можна красти, приховувати і робити що завгодно Ігор Палиця

Він додав, що був шокований почутим, резонно вопросив - як можна ось так, практично на колінах стояти перед агресором, коли українські солдати виною Путіна опинилися в землі.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.