Лідер Національного корпусу Андрій Білецький відреагував на "злиті" в мережу плівки, імовірно, з розмовою п'ятого президента України Петра Порошенка та лідера РФ Володимира Путіна та заявив, що наша країна немає власних інтересів, якщо розмова двох лідерів дійсно автентична.

Про таке він розповів піл час прямого ефіру програми "Право на владу", яку транслюють кожного четверга на телеканалі "1+1".

Варто зауважити, що на днях народний депутат Андрій Деркач оприлюднив запис розмови людей із голосами схожими на голоси Порошенка і Путіна, яка нібито відбулася 30 квітня 2015 року - через два місяці після трагедії в Дебальцеве. Зокрема під час розмови обговорюється питання миротворців на Донбасі та піднята тема Мінської зустрічі.

Фото зі студії

"Усі успішні операції (на Донбасі, - ред.), вони безумовно не подобалися Росії, і з плівок, якщо вони правдиві, виявляється, що вони не подобалися не тільки США, а й Франції, Німеччини. І виходить так, що в нас немає власних інтересів, в нас є виключно побажання наших міжнародних партнерів зі Сходу чи Заходу", - відреагував на плівки Білецький.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.