Люди, які не люблять спеку, можуть насолоджуватися повною мірою комфортною температурою повітря. Як повідомляє синоптик Наталія Діденко, прохолода в Україні затримається і на п'ятницю, 10 липня. Причому вночі може бути навіть відверто холодно. В окремих регіонах нашої країни стовпчики термометрів можуть опуститися до +7 градусів.

Літо в Україні, скріншот: YouTube
Літо в Україні, скріншот: YouTube

Людям, які приїхали на курорти півдня України, не пощастить. Тут також очікується зниження температури повітря. Вночі 12-16 градусів тепла, а вдень – 23-26 градусів вище нуля. У більшості областей України пройдуть дощі, але ймовірність гроз порівняно невелика. Можливий сильний, поривчастий вітер.

Також зможуть насолодитися комфортної прохолодою і мешканці столиці. Правда, краще не забувати вдома парасольки, оскільки велика ймовірність затяжного дощу. Термометри у Києві покажуть до 20 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.