З середини червня у Казахстані відбулися спалахи захворюваності нової, "невідомої пневмонії". Про це повідомляє видання Daily Mail.

У посольстві Китаю попередили про те, що смертність від невідомої пневмонії набагато вище, ніж від коронавірусної інфекції.

У Міністерстві охорони здоров'я Казахстану розповіли про те, що вже зареєстровано понад 32 тисяч випадків нової пневмонії всього з 29 червня по 5 липня. 451 летальний випадок.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

У китайському посольстві надали дані про те, що в Казахстані ще в першій половині року зареєстровано 1772 випадки смерті від пневмонії, серед них 628 тільки в червні. Деякі із загиблих виявилися громадянами Китаю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому в посольстві поки що не уточнили, чому називають пневмонію "невідомою" і не надали повну інформацію про спалах захворювання.

Китайські громадяни в країні були попереджені про необхідність прийняття запобіжних заходів, аналогічних COVID-19: соціальне дистанціювання і носіння масок.

У той же час в Казахстані зареєстровано 54 747 випадків коронавірусу і 264 смерті від нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марцінків не пускає в лікарні Франківська хворих китайським вірусом.

Як повідомляв Знай. ua, у Чернівцях масово помирають українці, і китайський вірус тут ні при чому.

Також Знай. ua писав, що здолала рак Мазур попередила українців про неминучу небезпеку.