Маленьке левеня народилось 1 червня у зоопарку міста Маріуполь.

По це повідомляє телеканал UA:Перший.

Левеня - спокійне і тихе, проте працівники зоопарку досі не знають статі новонародженого. Вся справа в тому, що мама левеняти, левиця Багіра, не дозволяє нікому підходити до малого. Це її третя дитина, батьком кожного левеняти Багіри був лев Барон. Усього в Маріупольському зоопарку проживає 11 левів.

Працівники розповідають, що через півтори місяці левеня виселять від матері до іншого вольєру.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вагітність у левиць триває близько 3,5 місяців.Матір зазвичай народжує 3-5 “кошенят”. Можуть народжувати двічі на рік. Новонароджені левенята сліпі і безпомічні, зазвичай виживає лише половина від народжених левенят. Зазвичай левенята годуються материним молоком до семимісячного віку, після чого їдять лише мёясо. З двох місяців відбувається інтеграція левеняти у прайд, в якому дитя вчить правила ієрархії групи.

Зоопарк у Маріуполі - приватний, відкритий три роки тому. Займає площу 3,5 гектара. Власник створив зоопарк, бо це була його мрія дитинства.

У Маріупольському зоопарку з’явилося левеня

У Маріупольському зоопарку з’явилося третє левеня. Народила його самиця Багіра напередодні. Як розповіла Суспільному працівниця з догляду за тваринами Галина Замарахiна, наразі мама до левеняти нікого не підпускає. Сама його доглядає та годує кожні дві години.

Geplaatst door UA: Перший op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У нафаршированому папугами автобусі намагалися вивезти левеня.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 вражаючих котів-рекордсменів.