Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що вже найближчим часом відбудеться черговий обмін полонених.

Про це він повідомив на зустрічі з журналістами, пише "НВ".

"Ми домовилися про продовження обміну. Я вважаю, що результатом стане черговий обмін, який відбудеться найближчим часом", - розповів він про висновки зустрічі політичних радників лідерів країн "нормандського формату" (Україна, Росія, Німеччина, Франція).

Водночас Єрмак висловив сподівання, що вже на найближчому засіданні Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі (Україна - ОБСЄ - Росія) буде досягнута домовленість щодо заходів, які забезпечили б стійке припинення вогню.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Декларативний характер режиму припинення вогню багато разів приймався. Але ми розуміємо, що потрібен дієвий механізм. Дійсно, з допомогою наших партнерів з Німеччини і Франції ми дуже близькі до того, щоб цей механізм був зафіксований", - сказав він.

Окрім цього, він вчергове наголосив, що вибори на окупованих територіях Донбасу можуть пройти виключно після розв'язання всіх питань з безпекою і відповідно до українського законодавства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"