Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відніс себе до п'ятірки найвпливовіших, на його думку, українських політиків.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Страна".

"Президент Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Єрмак, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков... Тут немає ранжирування. А хто п'ятий? Голова Верховної Ради", - сказав він.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Також спікер Ради прокоментував чутки про те, що Аваков може приєднатися до нібито "бунту" за участю п'ятого президента України Петра Порошенка і екссекретаря Ради нацбезпеки і оборони України Олександра Турчинова.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

"Не вірю, що зараз проєкт державного перевороту можна реалізувати. Я в цілому говорю. Не думаю, що переворот може бути в Україні. А також не вірю, що це буде ініціювати Арсен Борисович, він член команди і міністр", - пояснив Разумков.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мера Києва Віталія Кличка підозрюють у черговому "розпилювання" бюджету.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп показала, як менеджери "Укрзалізниці" заробляють за добу від 50 до 150 тисяч гривень.

Також "Знай.ua" писав, що в публікаціях ЗМІ був оприлюднений розмір заробітної плати прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.