Порошенко на всю Україну розповів про страх Зеленського: "Ми отримали маленьку…"

П'ятий президент України Петро Порошенко оприлюднив унікальний відеоролик та подякував усім мешканцям країни, які прийшли під стіни Печерського суду Києва та підтримали його під час обрання запобіжного заходу щодо справи про призначення Сергія Семочка.

"Разом з десятком тисяч українців, які прийшли до Печерського суду, і мільйонами тих, хто підтримував мене по всій Україні, ми отримали маленьку, але надзвичайно важливу перемогу. Уся країна і увесь світ побачили — хто справжня опозиція, кого боїться влада і хто здатний захистити Україну. Україна — понад усе!", - написав він, оприлюднивши ролик, на якому люди зібралися під стінами суду.

Колишній спікер парламенту Новоросії Олег Царьов закликав "лідерів Л/ДНР" не обманювати жителів Донбасу стосовно того, що дані території приєднаються до РФ, адже цього не буде.Про таке він сказав під час інтерв'ю на одному з пропагандистських телеканалів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олег Царьов
Олег Царьов

Поклонська заявила, що навчить педагогів "маніпулювати" дітьми в анексованому Криму: "Як і обіцяла"

Скандальна "прокурорка" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що вона привезла в анексований Росією Крим підручники, які допоможуть педагогам "змусити" дітей робити необхідні завдання.

Поклонська, фото: Instagram
Поклонська, фото: Instagram

Пекельні туалети у вагонах "Укрзалізниці" натягнули нерви пасажирів до межі, за це ще й змушують платити

Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Сергій Наумович звернувся до своїх читачів з дуже цікавими питаннями і кадрами. Блогер нагадав українцям, в якому жахливому стані перебувають пасажирські вагони національного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця".

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Дмитро Разумков назвав п'ятірку найвпливовіших політиків України: "Може бути переворот"

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відніс себе до п'ятірки найвпливовіших, на його думку, українських політиків.

"Президент Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Єрмак, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков... Тут немає ранжирування. А хто п'ятий? Голова Верховної Ради", - сказав він.

Разумков, фото: Instagram
Разумков, фото: Instagram