В мережі з'явилося оголошення, в якому продають автомобіль Chevrolet Silverado червоного кольору, який, зі слів продавця, використовувався на зйомках серіалу "Слуга народу", головну роль президента Василя Голобородька зіграв нинішній президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time, який у доказ наводить скріншоти відповідного оголошення.

Скріншот Klymenko Time
Скріншот Klymenko Time

"Автомобіль, на якому нібито їздив персонаж Володимира Зеленського, Василь Голобородько (ну і, власне, сам Зеленський, на зйомках серіалу "Слуга народу"), - продається. Власник продає його за всього лише $ 10 990.

В общем-то, схоже що він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відразу видно, що власник не в темі. Купити його може захотіти відразу кілька дюжин опозиційних політиків, особливо перед місцевими виборами. Цінник спокійно можна піднімати в кілька разів", - жартують в інтернет-виданні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прессекретарка Зеленського Мендель відреагувала на свою "вагітність" - "Має своє ім'я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани".

Також Знай.ua писав, що в публікаціях ЗМІ був оприлюднений розмір заробітної плати прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля за травень.