12 липня велике свято — святих Петра та Павла. В цей день усі християни моляться до Них, та просять допомоги й заступництва. А відтак, рекомендуємо Вам це зробити за допомогою особливої молитви.

"Молитва до святих Петра та Павла"

Молитва, фото: Pixabay
Молитва, фото: Pixabay

О, преславні апостоли Петре і Павле, що душі за Христа віддали і кров’ю вашою ниву Його удобрили! Почуйте чад ваших молитви і зітхання, серцем скорботним нині принесені.

Бо беззаконнями затьмарені і через те лихами, як хмарами, обкладені, єлея ж доброго життя не маємо зовсім і не можемо противитися вовкам хижим, які позбавити нас спадщини Божої нахабно намагаються. О, сильні!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Понесіть немочі наші, не віддаляйтеся духом від нас, щоб не позбавилися зовсім любові Божої, але міцним заступленням вашим нас захистіть, щоб помилував Господь усіх нас, молитов ваших ради, щоб знищив рукописання незміряних гріхів наших і щоб сподобив з усіма святими блаженного Царства і Шлюбу Агнця Свого, Йому ж честь і слава, і подяка і поклоніння, навіки-віків.

Амінь!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не дай бог разом під ікони — кому категорично заборонено хрестити дітей.

Як повідомляв Знай.uа потужний захист для сім'ї – молитви, які захистять близьких від нечестивого.

Знай.uа писав, сильна материнська молитва до Богородиці за дітей — як попросити захисту для своєї кровинки.