На Закарпатті тривають незаконні вирубки лісу. У мережі з'явилися кадри, на яких видно, що місцеві жителі взяли ситуацію в свої руки і намагаються самостійно протистояти "чорним лісорубам".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Новини країни+".

"Повені припинилися, чорні лісоруби знову почали рубати ліс. На відео місцеві на Закарпатті зупинили вантажівку зі свіжим кругляком, що їхав на захід і викликали поліцію. Ті склали протокол і відпустили лісорубів по своїх справах.", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Донецькій області було затримано агронома Дмитра П., якого підозрюють у навмисному підпалі сухої трави, що закінчилося масштабними лісовими пожежами. Зазначається, що поліції в цьому допомогли українські військові, які змогли зафіксувати чоловіка і його автомобіль під час обльоту територій на безпілотнику.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський нагодував буковинців обіцянками і втік у Київ: "Добудуємо все".

Як повідомляв Знай.uа Зеленського в Чернівцях засипали скаргами, а він психанув і пішов.

Знай.uа писав, на Закарпатті чорні лісоруби "нарубали" на 10 мільйонів гривень.