У понеділок, 13 липня, погода не потішить українців теплом і сонцем. Здебільшого на всій території буде прохолодно і дощ. Про це повідомляє Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

"Від Чернігова до Броварів витягнулася грозова смуга. Але це ще не основний фронт. Як видно, перед фронтом - спека, за фронтом - холодяка. Синє - дощі", - пише синоптик.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

12-13 липня у східних, південних та Дніпропетровській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. 13 липня в Україні, крім західних областей, грози, в східній частині подекуди град, у центральних, південних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Гідрометцентр оцінив ризики у II рівень загрози (помаранчевий).

За словами синоптика, звтра, 13-го липня, локальні грозові дощі йтимуть практично повсюди, окрім східних областей. Похолодає на Заході, Півночі та у більшості центральних областей, +12+20 градусів. На решті території ще побуде спека. У Києві понеділок буде свіжим, з періодичним дощем. Вдень +18+20 градусів. З Петрівочкою!

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 12 juli 2020

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти"на повну – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.