Інколи те, що має вигляд цуценятка - зовсім не цуценятко, хоч і дитятко.

Саме таку історію розповідає видання SM News.

Одного разу брат з сестрою на вечірній прогулянці вирішили залізти у закинутий будинок. Під сходами вони почули шурхіт, який робило маленьке цуценя, як подумали діти. Вони давно просили у батьків купити їм улюбленця, проте батьки завжди відмовчувались і не поспішали брати на себе додаткову відповідальність.

Діти поклали цуценя у светр і щасливі вирушили додому. Вони були певні, що батьки не зможуть заборонити їм залишити тварину, яку вони перед цим врятували. Прийшовши до себе, вони покликали батьків і сказали, що в них є сюрприз.

Проте розгорнувши светр, всі зрозуміли, що щось не так. Хоча мордочка тварини була дуже мила і доба, це цуценя … мало крила! Діти знайшли маленького кажана! Брат і сестра були наляканими, адже ніколи до цього не бачили живого кажана. Батьки ж зателефонувати у службу порятунку тварин.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

кажан, фото: Фельдман Екопарк
кажан, фото: Фельдман Екопарк

Рятівники забрали кажанятко. З'ясувалось, що у нього поламані крильця, тому вони залишили його на лікування. У дітей же збільшився шанс на власного песика, адже батьки зрозуміли, що малеча і надалі приноситиме невідомих покинутих тварин в дім.

Нагадаємо, як порахувати вік собаки в людські роки: вчені створили правдивий калькулятор.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.