На Херсонщині правоохоронці спіймали трьох зловмисників, які незаконно отримували доступ до банківських карток іноземців, та за допомогою цього поцупили понад півмільйона гривень.

Про це повідомили в департамент кіберполіції Національної поліції України.

Як відзначається, троє мешканців міста Кривий Ріг віком 25-30 років, які тимчасово мешкали у Херсоні, зламали банківські картки жителів Латвії та за їх допомогою купували техніку. Завдані збитки сягають понад пів мільйона гривень.

Фото з місця затримання

"Співробітники кіберполіції викрили трьох осіб, які злочинним шляхом здійснили крадіжку грошей з банківських карток громадян Латвії. Правопорушники незаконно отримували доступ до клієнт-банку іноземців. Далі вони купували техніку, за яку розрахувались безконтактно, використовуючи онлайн-банкінг потерпілих", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зокрема, під час затримання зловмисників, поліцейські вилучили нові смартфони, планшет, товарні чеки на придбане та банківські картки. Також вилучено автівку, на якій пересувалися молодики. Наразі встановлюється повне коло потерпілих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся родина

Як повідомляв Знай. ua, під Запоріжжям у згорілому будинку виявили крадені номери.

Також Знай. ua писав, що у Польщі підпалили заробітчан з України.