Почнемо з того, що український президент Володимир Зеленський вже доручив Кабміну підготувати перелік та план реалізації об'єктів, які розширять програму "Велике будівництво" в 2021 році, щоб вже зараз запланувати виділення на це грошей. Принаймні про таке заявила прес-служба ОПУ.

Це все добре, але несподівано в мережі з'явилося відео, яке доводить, що навіть у разі отримання грошей і матеріалів можна сміливо забути про якісну інфраструктуру в країні. Так, з Конотопа прилетіло відео, на якому видно, як авторемонтні процеси проходять за вже традиційною схемою — просто під час дощу.

Про це вже стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна в шоці".

"Як у Конотопі асфальт укладали. Дорожники вирішили не паритися і продовжили після зливи закатувати бюджет у калюжі. Втім, нічого нового.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що при будівництві доріг у рамках програми "Велике будівництво" використовуватимуть відходи металургійних підприємств. Про це йдеться в повідомленні на сайті "Укрметаллургпрома".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни "притиснули" Кличка за недобудовані розв'язки: "Знаєш, чому тебе не виберуть?".

Як повідомляв Знай.uа Кличка підозрюють у черговому "розпилюванні" бюджету – на коротку велодоріжку виділять майже 200 млн.

Знай.uа писав, Київ став "дійною коровою" для Кличка, Микитася та Комарницького - депутат розкрив схему на мільйони.