Важливі поради для повсякденного макіяжу допоможуть уникнути помилок, які допускають багато жінок після 50 років. Замість того, щоб надати обличчю свіжість і молодість, воно часто погіршує зовнішній вигляд.

Зволоження – основа догляду за обличчям. Особливо з віком, коли шкіра стає сухою. Наносити перед застосуванням тонуючих засобів спеціальні праймери з ефектом філлерів. У їх складі є летючі силікони, які заповнюють всі нерівності, включаючи глибокі зморшки, і візуально вирівнюють рельєф обличчя.

Тональний крем замість пудри. Завдяки консистенції пудра тільки підкреслять зморшки і зробить їх більш виразними.

Тіні краще вибирати теж на кремовій текстурі. Сухі часто забивається в складки і підкреслюють зморшки. В тому числі, краще вибирати відтінки, які зроблять колір очей яскравіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не ігноруйте рум'яна. Однак важливо вибирати не найбільш яскраві відтінки, а вибирати на підставі подтона шкіри.

Стрілки зможуть вигідно виділити погляд і зробити обриси особи чіткими. Але і тут варто знати декілька хитрощів. Краще відмовитися від чорного лайнера і вибрати коричневий або темні сині або зелені відтінки. Також важливо малювати акуратні стрілки, тому що занадто об'ємні надають вік.

Брови важливо фарбувати, коли вони починають сивіти і надавати їм колір і форму. Тоненькі і сиве волосся і брови зроблять вас старше вашого реального віку.

Губи з віком втрачають природний обсяг внаслідок зниження синтезу колагену. Краще не використовувати яскраві тони, а вибирати природні відтінки трохи темніше кольору губ.

Макіяж, фото: @julzplatinum
Макіяж, фото: @julzplatinum

Макіяж важливо завершувати з допомогою спрею. Ідеально – з зволожуючим ефектом. Він допоможе фіксувати макіяж і надати обличчю природне сяйво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 32-річна Асмус розкрила секрет вічно молодого обличчя.

Як повідомляв Знай. ua, нове обличчя Королевою не дає спокою фанатам.

Також Знай. ua писав, що дружина Харламова Асмус видала секрет молодий зовнішності.