День 15 липня буде сухим і досить теплим. В регіонах, де в останні тижні було багато дощів, нарешті встановиться суха погода. Особливо мова йде про західних та північних областях нашої країни. Тут можливі локальні дощі, проте очікувати опадів по всій території цих регіонів не варто. Можна очікувати слабкі дощі на Вінниччині, Кіровоградщині, а також на півночі країни.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos

Багатостраждальний Захід також зможе нарешті зітхнути спокійно. Антициклон Yoann, який приходить в Україну, сприятиме встановленню щодо сухої погоди. Місцями у західних областях нашої країни можливі несильні дощі, але вони також будуть локальними, і очікувати значних опадів тут не варто.

Що стосується південних і східних регіонів, то тут також збережеться суха і спекотна погода. Температура повітря тут підніметься до 28-30 градусів тепла. Дощів не очікується, тому відпочиваючі зможуть засмагати під ясним літнім сонечком, насолоджуючись теплим морем.

Пляж, фото: Getty Images
Пляж, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Києві також не очікується значних опадів, хоча локальні короткочасні дощі все ще можливі. Температура повітря вдень підніметься до комфортних +23 градусів. Небо буде хмарним, але ймовірність дощу низька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Погоду синоптика допомагає визначити так званий Брюсов календар, що враховує вплив на погоду розташування планет Сонячної системи.

Згідно класифікації Брюсова календаря, 2020 рік вважається роком Місяця. Всього в повторюваному циклі сім років, які чергуються в певній послідовності.

Отже, згідно з прогнозом фахівця, літо буде спекотним і дощовим, крім серпня, який "відпрацює" за попередні два місяці.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.