В мережі показали фото чотирьох загиблих у моторошній ДТП у Києві, а також підлітка, що вижив.

У страшній автотрощі на Столичному шосе в Києві вижив лише 14-річний Святослав. Фото родини Цурканових, чию машину протаранив п'яний Антон Желепа на чужому авто, показав у Facebook директор Департаменту комунікацій у МВС України Артем Шевченко.

Фото щасливої родини - батьків та їхніх трьох дітей: вцілів лише 14-річний Святослав, він крайній праворуч:

сім'я Цурканових, фото: Facebook Артема Шевченка
сім'я Цурканових, фото: Facebook Артема Шевченка

"З родини Цурканових живим залишився один старший син, хлопець Святослав Цурканов 2006 року народження. Він - крайній справа", - підписав фото Шевченко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підозрюваного у страшній автотрощі закоренілого правопорушника Антона Желепу суд відправив на 2 місяці під варту без права на заставу. Окрім кількох судимостей, Желепа 7 разів притягався до адміністративної відповідальності за водіння під дією алкоголю та наркотиків.

Антон Желепа в суді, фото: Facebook Артема Шевченка
Антон Желепа в суді, фото: Facebook Артема Шевченка

"А в ту неділю сів за кермо чужої машини взагалі без посвідчення водія, бо був позбавлений його за попередню пиятику. Власниця Мерседеса каже, що він фактично незаконно заволодів їхньою автівкою. Але слідство перевірятиме, чи так це було насправді", - розповів Артем Шевченко.

Нагадаємо, в неділю, 12 липня, на Старообухівській трасі сталася аварія, у якій загинула ціла родина - батько з матір'ю, їхні 4-річна донька та син, 10 років. Вижив лише найстарший, 14-річний хлопець.

Водій-винуватець Антон Желепа був п'яним, у його крові виявили 1,32 проміле алкоголю, що всемеро перевищує норму. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у свого роботодавця, в якого працював на дачі. Автомобіль було оголошено в розшук за 20 хвилин після ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, у п'яній ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Також Знай.ua писав, у вівторок, 14 липня, відбулося засідання суду, на якому обрали міру запобіжного заходу для підозрюваного у смертельній ДТП під Києвом Антона Желепи