Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба втішив співвітчизників новиною про те, що чисельність держав, в які на сьогоднішній день можуть в'їжджати громадяни нашої країни, зросла до 25.

Про це глава МЗС заявив під час чергового брифінгу у вівторок, 14 липня.

"На минулому брифінгу я оголосив 23 країни, які можуть поїхати українці. Зараз таких країн стало 25. Додалися Багамські острови. Згоден, дуже віддалена точка, хоча і приваблива для туризму, і Ліван – менш популярний напрям серед українських туристів, хоча країна є надзвичайно цікавою і красивою", - зазначив Дмитро Кулеба.

Дмитро Кулеба, фото YouTube
Дмитро Кулеба, фото YouTube

Так, ті 23 країни, про яких згадав міністр, включають держави, в'їзд в які здійснюється за візами або ж де діють певні карантинні обмеження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Уточнюється, що в перелік цих країн увійшли Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Мексика, Єгипет, Туніс, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, а також Бурунді та Сейшельські острови.

туризм, фото Pxhere
туризм, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на КПП "Чоп-Захонь", який знаходиться на кордоні з Угорщиною, утворилися довгі черги з більш ніж 200 автомобілів, які хочуть виїхати з України. Крім того, на КПП "Лужанка" зібралася велика кількість пешоходов-мандрівників, які хочуть потрапити в ЄС.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві можуть продовжити адаптивний карантин ще на півтора роки – до 2022. Про це заявив глава Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вимагають від мера столиці Віталія Кличка заборонити транспорт у місті, адже саме він є "інкубатором" коронавірусу.