Зазвичай милі песики уві сні викликають напади розчулення. Але герой цього відео не з числа пухнастих милих песиків, видають кумедні звуки під час сну.

Про це пише Рідус.

Він хропе так грізно, що навіть лякає, особливо коли розумієш, що пес заснув в небезпечній близькості від імені господаря.

Собака, фото: Рідус
Собака, фото: Рідус

Зазвичай сопучі песики викликають лише напади розчулення і милування. Але герой цього відео не з числа пухнастих милих песиків, видають кумедні звуки під час сну. Він хропе так грізно, що навіть лякає, особливо коли розумієш, що пес заснув в небезпечній близькості від імені господаря.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі були не на жарт стурбовані сплячою собакою: "Може, не варто лежати поруч з такою грізною моською? Раптом клацнет зубами спросоння", "Сподіваюся, що йому не сняться собачі бої", "Який жах! Так можна і без голови залишитися", "Він нагадав мені Гармата з „Гаррі Поттера“", "Страшнувато за господаря. Мало, що присниться цього "милашке"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені довели, що надто лагідні господарі можуть вводити котиків в стан стресу

Котики люблять, коли їх гладять, але якщо переборщити, то вони можуть бути абсолютно не в захваті від таких проявів уваги. Вчені спостерігали підвищений рівень кортизолу у котів – гормону стресу, який виділявся при дуже високій "настирливості" господаря.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина підібрала худу бездомну кішку, але та виявилась з сюрпризом: бігом діставайте хустинки.

Завдяки турботливому догляду дівчини Персик стала одужувати, поправилась і вже не виглядала такою худою і беззахисною. До того ж, кішка швидко освоїлася в новому домі і прив'язалась до своєї господині, була лагідною і муркотливою. А, а через два тижні піднесла власниці маленький сюрприз.

Дівчина, прокинувшись вранці, побачила, що руда улюблениця спить на її подушці в обнімку з новонародженим кошеням. От такого повороту подій вона ніяк не могла очікувати!

Також Знай.ua писав, до чого сняться кошенята: тлумачення сну.