На австралійку, яка знімала документалку про акул, напала акула. І це сталося не під час зйомок — покусали жінку у вихідний. Але навіть після цього постраждала запевнила, що все ще любить акул.

Поліцейські відправилися на пошуки акули, щоб убити її, але не знайшли тварину. Хижак покинув район пляжу через кілька годин після інциденту.

За минулий рік в популярному туристичному регіоні Уитсанд зафіксовано щонайменше чотири випадки нападу акул: один з них смертельний.

китова акула, фото Pxhere
китова акула, фото Pxhere

Раніше повідомлялось, що в Австралії хижак напав на чоловіка 50-60 років і вкусив його за ногу. Інші серфери відігнали акулу і зуміли витягнути ще живого потерпілого на берег. Чоловікові надали экстренну медичну допомогу, але він все одно помер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Жителям російського міста Красногорська вдалося зловити на вудку в одній з місцевих прісноводних річок 100-кілограмову акулу.

Відео з уловом з'явилося в Instagram-акаунті місцевих рибалок, які надсилають туди звіти з рибалок.

Так, керівник природоохоронної організації "Ековахта Сахаліну" Дмитро Лісіцин повідомив росЗМІ, що в руки рибалкам потрапила оселедцева акула.

Виявилося, що ці хижаки часто зустрічаються у водах Сахаліну, проте рідко підпливають до берегів.

Раніше велика кількість оселедцевих акул гинула в результаті дрифтерного промислу. Чисельність риби збільшилася тільки після введеної заборони. Наголошується, що ці акули харчуються оселедцем і горбушею і безпечні для людини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рибалки виловили 100 кг акулу в прісноводної річці – така насниться тільки в жахітті.

Жителям російського міста Красногорськ вдалося зловити на вудку в одній з місцевих прісноводних річок 100-кілограмову акулу.

Як повідомляв портал Знай.uа, морські біологи з японського дослідницького центру Churashima вивчили очні яблука китових акул і виявили там "зуби", які захищають від пошкоджень.

Також портал Знай.uа писав, що дослідники виявили невідомий раніше вид величезних ракоподібних і скорпіонів, які жили в період палеозойської ери між 541 мільйоном і 252 мільйонами років тому.