Дивна дружба чихуахуа Ланді і голуба Германа змусить здригнутися сердечко кожного. Ролик про справжню дружбу розмістили у пабліку Кот в facebook.

Маленький чихуахуа Ланді і голуб Герман - справжні друзі. У чихуахуа паралізовані задні лапки і пересувається він з великим трудом. Волонтери врятували Ланді, коли йому було всього 4 тижні.

Дружба песика и голубя

Странная дружба чихуахуа Ланди и голубя Германа заставит дрогнуть ваше сердечко 💛

Geplaatst door КОТ op Dinsdag 18 februari 2020

Цуценятко годували зі шприца, крихітка не може нормально ходити, зате у нього є пернатий товариш. Вони обожнюють разом гратись і лежати поруч. Здається, ця парочка зламає будь-який мімітер. Вони неймовірно милі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Багатьом такий союз може показатись парадоксальним, але дивлячись відео, просто щемить у серці від такої справжності. Вони нереально прекрасні. Є жага до життя і добрі відносини. Це здорово.

Ну от як влаштував Боженька все у тварин? Якби така ситуація була у людей, всі б відвернулися! А голуб дружить і любить! Це вони з великої літери, а не ми.......!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грізне хропіння песика змусило хвилюватись за господаря: як Гармата з "Гаррі Поттера".

Зазвичай сопучі песики викликають лише напади розчулення і милування. Але герой цього відео не з числа пухнастих милих песиків, видають кумедні звуки під час сну. Він хропе так грізно, що навіть лякає, особливо коли розумієш, що пес заснув в небезпечній близькості від імені господаря.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина підібрала худу бездомну кішку, але та виявилась з сюрпризом: бігом діставайте хустинки.

Завдяки турботливому догляду дівчини Персик стала одужувати, поправилась і вже не виглядала такою худою і беззахисною. До того ж, кішка швидко освоїлася в новому домі і прив'язалась до своєї господині, була лагідною і муркотливою. А, а через два тижні піднесла власниці маленький сюрприз.

Дівчина, прокинувшись вранці, побачила, що руда улюблениця спить на її подушці в обнімку з новонародженим кошеням. От такого повороту подій вона ніяк не могла очікувати!

Також Знай.ua писав, до чого сняться кошенята: тлумачення сну.