У мережі з'явився кумедний ролик за участі народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка. У ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Так, нещодавно ресторатор і шоумен став новим героєм шоу "Караоке на колесах" на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Варто відзначити, що Тищенко ошелешив жителів Києва шаленим тверком просто перед виборами в мери столиці.

Микола Тищенко, скріншот з відео
Микола Тищенко, скріншот з відео

"Між розмовами і подорожжю по місту Тищенко разом зі Славою Дьоміним запалив під хіт Каменських "Попа як у Кім". Хлопці влаштували справжній тверк. Микола дуже сексуально покрутив дупою на камеру просто в салоні автомобіля", - йдеться у публікації програми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дивіться, як Тищенко танцює тверк у машині:

"Коля Тищенко змінив маршрутку на машину і хоче сідниці, як у Кім. Політики останнім часом роблять успіхи в творчості. Передвиборна агітація, на яку ми заслужили", - гостро прокоментував танці нардепа Telegram-канал Kievmap.

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок в столиці, не зміг відповісти на запитання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинної заборони на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.uа, у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту. Люди виступали проти обмеження роботи закладів громадського харчування та розваг після 23:00. Крім того, ресторатори незадоволені тим, що в нічний час працював ресторан "Велюр" Миколи Тищенка.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили "Слуга народу" планує брати участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенком.