15 липня інспектору ювенальної превенції поліції Таїровського відділення поліції Одеси повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини (частина 3 статті 152 Кримінального кодексу України). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держбюро розслідувань.

Відомо, що розслідування почалося ще в лютому цього року, після того, як 11-класниця розповіла про зґвалтування вчительці. Тоді копа відсторонили від роботи, але не затримали.

За п'ять місяців розслідування ДБР з'ясувало, що дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня, коли в поліцію звернулася її мати із заявою про зникнення дочки після сварки.

11 лютого поліцейський змусив школярку поїхати до нього додому, зґвалтував її, а потім відвіз на зупинку громадського транспорту.

фото з сайту ДБР

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поліцейського не затримали навіть після офіційної підозри. У Держбюро розповіли, що "вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу".

Видання Ґрати дізналося, що мова йде про капітана поліції Михайла Положенцева – його ім'я згадується в рішення Заводського райсуду Миколаєва про арешт вилученого майна.

Як випливає з електронної декларації Положенцева, інспектор живе з дружиною, сестрою і батьками в квартирі. У відділах у справах неповнолітніх підозрюваний працював з 2017 року і звільнився у квітні 2020 року.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі був затриманий любитель маленьких дівчаток. Стали відомі перші подробиці про подію. Чоловік приїхав на зустріч з 13-річною дівчинкою, і хотів вступити з нею в інтимний зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Одесою двоє малолітніх нелюдів поглумилися над хлопцем з інвалідністю.

Також портал Знай.uа писав, що в Одеській області 24-річний хлопець поглумився над 14-річною дівчинкою.