Бойові дії на сході України не припиняються. Проросійські терористи продовжують проявляти агресію по відношенню до українським військовим, незважаючи ні на які домовленості і міжнародні угоди. Вечірні зведення з фронту, які опублікував штаб Операції Об'єднаних Сил, знову невтішні. Бойовики продовжують обстріли, хоча цього разу обійшлося без жертв.

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 15 липня 2020 року #ООС...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 15 juli 2020

На своїй сторінці в Facebook штаб ООС заявив, що проросійські терористи порушили “режим тиші” 6 разів. При цьому використовувалися заборонені види озброєння, такі як міномети калібру 120. Крім того, обстріл позицій українських воїнів вівся зі стрілецької зброї, гранатометів, знарядь БМП і великокаліберних кулеметів.

Представники штабу заявили, що у відповідь на збройні провокації наші доблесні воїни відкривали у відповідь вогонь, і відбивали атаки противника.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще


Також штаб ООС повідомив подробиці вчорашніх атак на позиції наших героїв. Зокрема, двічі довелося відбивати атаку в районі Мар'їнки, де супротивник двічі обстрілював позиції з гранатометів. Близько Талаковки обстріл вівся з заборонених мінометів 120-го калібру.

Поблизу Гнутового проросійські терористи використовували протитанкові гранатомети. Біля Новолуганского довелося відбивати атаку агресора, який використовував БМП.

На щастя, цього разу обійшлося без жертв. Штаб повідомив про відсутність втрат. Втрати серед проросійських терористів уточнюються. Станом на 15 липня, українські воїни повністю контролюють ситуацію на Донбасі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 13 липня бойовики обстріляли військових, які евакуювали тіло українського бійця, який загинув, підірвавш на вибуховий пристрій поблизу населеного пункту Зайцеве. Внаслідок підступного обстрілу загинув військовий медик

Як повідомляв портал Знай.ua українські захисники на Донбасі потрапили в засідку російських окупантів

Також Знай.uа писав, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом