Контрабанда завжди була однією з найголовніших проблем для будь-якої держави. При цьому на які тільки хитрощі не йшли зловмисники, щоб нелегально доставити товар у сусідню країну, і при цьому не платити податки. У такому разі вдається продати товар значно дешевше, що особливо важливо для підакцизних товарів – алкоголю і сигарет. Українські контрабандисти відзначилися в Угорщині, доставивши туди партію контрабанди оригінальним способом.


Правоохоронні органи Угорщини затримали шістьох громадян з українським паспортом. Вони були затримані на місці, де незадовго до цього що-то спускали на парашутах. Пильні мешканці прилеглого містечка звернули на це увагу і повідомили “куди треба”. Прибулі на місце поліцейські виявили 6 осіб, які збирали ящики з невідомим вмістом.

Після затримання і розкриття скриньок з'ясувалося, що в них були сигарети. Зрозуміло, ніяких документів на вантаж, отриманий таким дивним способом, затримані пред'явити не могли. Правоохоронці виявили на місці цілих 30 000 пачок контрабандних сигарет.

Про контрабанду сигарет вже давно ходять легенди. Враховуючи, що Євросоюзі вони коштують дорого, українські “човники” постійно перевозять блоки через кордон. Проте цього виявляється недостатньо. Тому використовують навіть такі оригінальні способи передачі контрабанди в сусідні країни.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, В Харківській області розшукують 16-річну Олександру Кудрянську, мешканку міста Люботин.

Як повідомляв портал Знай.іа, В Харківській області в річці Сіверський Донець виявили тіло молодого військовослужбовця.

Також Знай.іа писав, що льотчики громадської організації «Цивільний повітряний патруль» на особистих літаках допомагають транспортувати пацієнтів, які потребують екстреної медичної допомоги.