У Житомирі у двір будинку колишнього народного депутата Борислава Розенблата вночі на 17 липня невідомі кинули гранату.
Про це сам колишній нардеп написав у своєму Facebook.

"На жаль, це правда, вночі , у двір мого будинку , кинули гранату, був вибух. На щастя ніхто не постраждав. У цьому я бачу чергову спробу залякати мою родину через нашу політичну діяльність. Проте використовувати такі методи боротьби з політичними опонентами у 21 столітті неприпустимо!" – написав Розенблат.

Розенблат повідомив, що написав заяву в поліцію, його сім'я очікує, що особи злочинців встановлять і притягнуть їх до відповідальності. Екс-нардеп додав, що "використовувати такі методи боротьби з політичними опонентами в 21 столітті неприпустимо".

Друзі, дякую усім вам за підтримку, за ваші телефонні дзвінки! На жаль, це правда, вночі , у двір мого будинку , кинули...

Geplaatst door Борислав Розенблат op Vrijdag 17 juli 2020
В поліції області пізніше уточнили, що невідомий біля 3 ночі 17 липня кинув через паркан будинку гранату, і вона вибухнула у дворі. Інцидент попередньо кваліфікують як хуліганство.

Поліцейські вилучили записи камер відеоспостереження і встановлюють обставини події. Попередня кваліфікація події – ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

На позачергових парламентських виборах 2019 року балотувався до Верховної Ради як самовисуванець по Житомирському округу №62, але не пройшов.
Екс-нардеп є фігурантом так званого "бурштинової справи", його підозрюють в отриманні хабара за дозвіл на видобуток бурштину. З листопада 2019 року справу розглядає Вищий антикорупційний суд.

Обов'язково підпишись на наш канал Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, у Хмельницькому гараж з людьми злетів у повітря, місто здригнувся від вибуху

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua писав, під Тернополем знайшли вибухівку - чекала в землі 80 років