Вже восени в Києві відбудуться чергові вибори міського голови. Вони обіцяють бути дуже цікавими: з одного боку, знову балотуватиметься чинний мер Віталій Кличко, чий рейтинг, незважаючи на всі проблеми міста, високий, а з іншого – найпопулярніша в країні фракція "Слуга народу", від якої вже претендують на крісло глави столиці щонайменше п'ять людей.

Зокрема, це одіозний Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Віктор Ляшко, Олександр Качура та Ірина Верещук, яка і стала вишенькою на торті та викликала чималий резонанс в мережі. Киян найбільше здивувало те, що дана кандидатка, яка виглядає доволі обізнаною серед "слуг", має недостатній управлінський досвід і причетна до корупційних схем.

За словами екс-нардепа Володимира Парасюка, Верещук ще в 2010 році була обрана мером Рави-Руської Львівської області від партії "Сильна Україна" Сергія Тігіпка, а на посаді фігурувала в корупційних скандалах.

"Це людина, яка сфальсифікувала рішення Рава-Руської міської ради для того, щоб виділити землю своїм наближеним людям. Просто потрібно поїхати в цей маленьке місто і люди поділяться своїми враженнями від колишнього мера", - написав він.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вже політолог Вадим Денисенко назвав Верещук класичним "громадським діячем, який ловить кон'юнктуру і тримає ніс за вітром (грошей)". Він порівняв її висунення з висуненням регіоналами Олександра Попова в 2010 році.

"Попов хоча б побув рік міністром регіональної політики і хоча б якось уявляв собі, що таке інфраструктура. Найбільше досягнення Верещук - мер крихітного міста Рава-Руська, де все капітали зароблені переважно митниками і контрабандистами ... Що вона може сказати про розвиток Києва? Нічого", - написав Денисенко.

Скріншот допису

Водночас користувачі мереж оцінюють шанси Верещук на обрання столичним мером як нульові, адже в столиці її не знають.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на виборах київського міського голови провладну партію "Слуга народу" може представляти Ірина Верещук.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Гурін раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.