Україна посіла перше місце за рівнем злочинності у Європі за рейтингом вебпроєкту Numbeo.

Джерело: сайт статистичного сервісу Numbeo.

Рейтинг злочинності Numbeo
Рейтинг злочинності Numbeo

Оцінка заснована на відгуках відвідувачів сайту. Відповіді обробляються таким чином, щоб бути представленими за шкалою від 0 до 100.

Україна набрала аж 48.84, що вивело її в європейські "лідери".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Наступною за рейтингом цього сервісу за рівнем злочинності йде Швеція (47.43), Франція, Молдова та Ірландія.

Рейтинг злочинності Numbeo
Рейтинг злочинності Numbeo

"Цей розділ заснований на опитуваннях відвідувачів сайту. Питання для цих опитувань аналогічні багатьом аналогічним науковим і державним опитуваннями.

Кожен запис в опитуванні зберігається як число в діапазоні [-2, +2], де -2 має значення сильно негативне і +2 означає сильно позитивне.

Ми фільтруємо опитування для усунення потенційного спаму, наприклад, коли люди вводять велику кількість даних, які відрізняються від медіанного значення.

Щоб представити результати опитування, ми використовуємо шкалу [0, 100] для значень, так як вона легше читається для користувачів.

Для створення поточного індексу (який завжди оновлюється) ми використовуємо дані до 36 місяців. Ми включаємо тільки міста, в яких є хоча б певну кількість учасників. Наш піврічний індекс переробляється два рази в рік.

Індекс злочинності - це оцінка загального рівня злочинності в даному місті або країні. Ми вважаємо рівень злочинності нижче 20 дуже низьким, рівень злочинності між 20 і 40 - низьким, рівень злочинності між 40 і 60 - помірним, рівень злочинності між 60 і 80 - високим, і, нарешті, рівень злочинності вище 80 - дуже висока", - пояснюють свою методологію автори рейтингу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ потрапив до рейтингу найдорожчих міст - на мінімалку тут не розживешся

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ занурився у смог - столиця очолила рейтинг міст з найвищим рівнем забруднення повітря.

Також Знай.ua писав, що "Львівська політехніка" увійшла до рейтингу найпрестижніших вузів світу - пишаємося українським Оксфордом.