Мер столиці, Віталій Кличко сьогодні, 19 липня святкує свій 49-й день народження. Мер часто потряпляє у курйозні ситуації своїми сороміцькими фразами. Свої перли він видає то у прямому ефірі, то на важливих нарадах і зустрічах, а українці розбирають їх на "меми". Знай.ua пригадує найкумедніші з них.

"Піс*ка"

Так, мер міста Віталій Кличко переплутав слова на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

Замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: "піс*ка". Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сенсаційні

Також Кличко осоромився, не зумівши правильно вимовити слово "сенсаційні", вирішив виправити незручну ситуацію, записавши черговий відеоролик.

Раніше Кличко не подужав складне для нього слово з трьох спроб. На це раз він одягнув футболку з власним портретом і написом "сенсація", і на камеру озвучив його.

І трохи про сенсації🙂

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 16 juni 2020

"Чарівні пенделі"

Під час одного з радіофірів Кличко розповів, що користується різними методами, щоб люди працювали, в тому числі роздає "чарівні пенделі" і навіть продемонстрував, яким чином.

"Тольтаризм"

Також на радіо у мера не вийшло вимовити слово "тоталітаризм". Замість нього він придумав нове слово "тальтальтратальтра". Через кілька спроб все, на що вистачило Кличко – це "тольтаризм".

"У вухо крикну"
Під час проведення мітингу Кличка схопив за шапку одного з протестантів і пообіцяв йому: "У вухо крикну".

Арифметика

Ситуація, пов'язана з арифметикою у Кличка сталася, коли він розповідав про снігоприбиральну німецьку техніку: "Сьогодні я зустрічав 15 автомобілів, які були на митниці, 13 з яких — MAN, а 3 — Mercedes".

"До землі"

До цього столичний мер заявляв про необхідність енергозбереження. Він закликав киян готуватися "до землі". По всій видимості, він хотів сказати "готуватися до зими", але замість цього він більш реалістично описав те, що відбувається з опаленням в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.ua презентовано Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.