Олег Ляшко не зміг пройти у Верховну Раду під час парламентських виборів, тому зараз у нього багато вільного часу. Чому б не зайнятися рекламою? У своєму Instagram Ляшко оприлюднив відео, на якому він дегустує тушонку, яку виготовляють ветерани війни.

Виявляється, після демобілізації із зони бойових дій, колишній воїн (ім'я якого Ляшко не назвав) відкрив власний бізнес, і депутат вирішив влаштувати публічну дегустацію з звітом.

На відео Ляшко у себе на дачі, в літній терасі пробує продукт від українського виробника. “Дізнався у Фейсбук, що один з ветеранів відкрив власний бізнес з виробництва тушонки”, - сказав колишній депутат, представляючи людям упаковку. Товар виглядає оригінально. Замість звичайних металевих банок, м'ясо запаковано в герметичну “подушечку” без повітря. Ляшко також оцінив досить стильний дизайн упаковки.


Потім колишній депутат розкрив упаковку та продегустував продукт. При цьому він явно залишився задоволений якістю. “Ну виглядає супер… На смак – теж”, заявив Ляшко після того, як спробував тушонку. В описі до відео екс-нардеп залишив посилання на аккаунт виробника в Instagram, тому замовити і продегустувати м'ясо зможе кожен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ляшко спустив штани і похвалився українцям своєю гнучкою вудкою - "Для душі"

Олег Ляшко – легенда української політики. Однак після того як його " Радикальна партія програла парламентські вибори, у нього з'явилося набагато більше вільного часу, який він із задоволенням приділяє хобі. Ляшко дуже любить риболовлю, і не забув привітати своїх шанувальників з “професійним святом”. Правда, образ для цього політик обрав досить дивний.

Нагадаємо, Тимошенко в білосніжному вбранні засікли поруч із Ляшком.

Як повідомляв Знай. ua Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталося непередбачене.