З гумором будь-яка дорога дається легше! Ми зібрали для вас найкращі анекдоти з Мережі, щоб ваш понеділок був цікавіше і смішніше. Діліться ними з друзями і колегами і примножуйте позитив у собі і навколо себе. Чим більше щирого сміху, тим здоровіше ваш дух. Ну як, готові зарядитися новою порцією позитиву? Тоді поїхали!

***

Більше всіх людей дістають акушери!

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

***

Ніяк не зрозумію: начебто і руки мию і за двері не хапаюся, а за три місяці резиночки на одноразового масці стали брудно-сірого кольору…

***

Скільки потрібно американців, щоб вкрутити одну лампочку?

Сто! Один вкручує, а решта 99 стежать, щоб при цьому не порушувалися права чорношкірих, секс-меншин, трансгендерів, феміністок і веганів.

***

Пандемія стала схожа на кар'єру Валерія Леонтьєва. Вона як би не закінчилася, але всім вже пофіг.

***

Рекомендуємо простий вихід з делікатної ситуації. Зустрівшись з дамою ввечері, ви їй пропонуєте разом поснідати. Якщо вона погоджується, задаєте ще одне питання:

- Вам зателефонувати або розштовхати?

***

Під час уроку Вовочка дивився у вікно на сквер, де хлопчаки ганяли на скейтах, і сумно думав, чому у сквері так класно, а в класі так "сквєрно".

***

Якщо страуса лякати з частотою 50 Гц - його можна використовувати як відбійний молоток!

— Так тобі зараз ніхто не подасть руки.

— Я настільки поганої людини?

Ні, просто — карантин.

***

Іноді я не розумію, що відбувається. Решту часу ясплю.

***

— Так, мій син з неординарним мисленням! Так, він дуже любить тварин! Так, він прихильник Грети Турнберг! І має право вимагати захист і допомогу для братів наших менших!

— Так, але він вимагає знизити висоту сміттєвих контейнерів на 30 см, щоб щурам було легше застрибувати!