У кожній країні світу діє велика кількість сект – невизнаних у світі релігійних організацій. Більшість з них працюють лише на те, щоб отримати гроші від своєї пастви.

Ще не забувся скандал з “пастором” Сандеєм Аделаджею, який досі вважається одним з найбільших релігійних шахраїв. Однак найближчим часом цього може прийти кінець. Верховна Рада планує заборонити діяльність сект.

Відповідний законопроект зараз знаходиться на стадії розробки. Про плановані нововведення розповіла керівник комітету з питань соціальної політики Верховної Ради Галина Третьякова, передає Инсайдер.ua.

Галина Третьякова, скріншот: YouTube
Галина Третьякова, скріншот: YouTube

Вона заявила, що в нашій країні функціонує величезна кількість організацій, які прикриваються нібито релігійними. Однак їх діяльність спрямована лише на отримання

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також нардеп зазначила, що секти використовують нейролінгвістичне програмування, яке дозволяє зомбувати парафіян, і “виманювати” у них величезні суми, квартири, автомобілі і т. д. За словами Третьякової, там навіть працює система “чорних нотаріусів”, які швидко оформлюють майно, і не дозволяють навіть передумати. Тому секти в Україні необхідно заборонити.

найвідоміша секта в Україні – “Свідки Єгови”. Очевидно, і вона потрапить під заборону, разом з іншими.

Нагадаємо, одружився на сестрі, ґвалтував дитину - у Росії знайшли притулок кривавої релігійної секти.

Стало відомо, що під Санкт-Питербургом виявили будинок, який дуже схожий на притулок кривавої секти. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, ОМОН і МНС виводять з будівлі дітей, а також виносять зброю і закривавлене білизна. Власник будинку називає себе спецагентом, а діти не знають своїх прізвищ.

Слід зазначити, що господаря і нібито спецагента звати Андрій. Його будинок дійсно набитий зброєю і боєприпасами. Згідно з попередніми даними дружина Андрія, Світлана, є його двоюрідною сестрою.

Також Знай.иа писав - злі духи, втрата майна і здоров'я: учасниці "Битви екстрасенсів" розкрили всю правду про секти.

Також ми повідомляли, що дніпрян масово вербують в секти: вийшов з під'їзду - і вже прийняли.