У центрі Луцька захопили автобус із заручниками. В автобусі знаходиться невідомий з вибухівкою. Штори автобуса закриті, одне з вікон розбите. Іноді чутні звуки пострілів.

Територію Театральній площі оточили спецназівці. У Facebook "Суспільне Волинь" веде пряму трансляцію з місця подій.

У Луцьку захопили автобус, скріншот з відео
У Луцьку захопили автобус, скріншот з відео

Про те, що у центрі Луцька озброєний чоловік взяв у заручники рейсовий автобус із пасажирами повідомляє місцеве видання "Конкурент".

"У центрі Луцька невідомий взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса і погрожує його підірвати. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброю", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Видання цитує начальника ГУ НП у Волинській області Юрія Крошка, який запевняє, що ситуація під контролем. Він також розповів, що чоловік таким чином протестує проти системи.

У Луцьку захопили автобус, скріншот з відео
У Луцьку захопили автобус, скріншот з відео

Свої вимоги той начебто опублікував у твітері, зараз поліцейські вивчають його сторінку, правоохоронці намагалися до нього зателефонувати. Наразі не встановлено, з якої зброї зроблені постріли. Постраждалих немає. Проте Крошко наголосив, що це не навчання.

"Ситуація під контролем. Центр міста перекритий, намагаємося не допустити туди цивільних людей, аби ніхто не постраждав. Лучан і гостей просять ставитися з розумінням, не підходити близько, адже чули звук, схожий на постріл", – зазначив Крошко. Юрій Крошко

Geplaatst door Суспільне Волинь op Maandag 20 juli 2020

Як повідомляє Телеграм-канал "Украина сейчас", поліція веде переговори з захопником автобуса в Луцьку телефоном. У самому автобусі в заручниках знаходяться 20 осіб. Відомо, що на своїх сторінках в соцмережах чоловік постійно пише про "невдоволення системою в Україні".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова повірила в містику ще до знайомства з Кіркоровим, зізнання молодої Примадонни: "Ланцюжок випадковостей". Примадонна російської естради Алла Пугачова зробила відверте зізнання. Артистка розповіла про вплив долі та випадковостей на її життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.