Погляньте на ці дивовижні рухи воїнів, які шукають шлях між життям і смертю. Така обережність і майстерність - справжнє мистецтво.
Унікальне відео опублікувала служба зв`язків з громадськістю командування Сил спеціальних операцій ЗС України у facebook.

Сапери кажуть, що якщо є можливість обійти вибухо-небезпечну ділянку – обійди. А якщо немає можливості? Тоді в гру зі смертю вступає Charlie – оператор-сапер SOF.

"У нього немає права на помилку, від його мистецтва залежить спроможність групи спеціального призначення виконувати завдання та можливість повернутись домів неушкодженими", - йдеться у повідомленні.

93-тя ОМБр Холодний Яр опублікувала незвичні фото зі служби. Українські захисники, показали, о котрій починається їх ранок. Ще навіть перші промені сплять, а солдати вже стають на захисті. Коли ще тихий нічний туман оповив землю...

"О котрій починається ваш ранок? О восьмій чи сьомій? Ви рання пташка? Можливо, о шостій? На війні час доби трохи зміщений. Тут ранок улітку починається десь о 3:30, коли сіріє. А у четвертій на землю може спуститися туман. Та скористатися ним ворог не встигне - з першими променями швидко розвиднюється. Інша справа ніч. Нічне ясне небо таке ж саме, як і над тисячами інших міст, містечок і селищ. Таке ж саме як вдома у кожного з нас", - йдеться у повідомленні.

О котрій починається ваш ранок? О восьмій чи сьомій? Ви рання пташка? Можливо, о шостій? На війні час доби трохи...

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door 93-тя ОМБр Холодний Яр op Maandag 20 juli 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", На Донбасі ракети найманців Путіна полетіли на голови мирних мешканців, ЗСУ кинули усі сили — звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, у жорсткій сутичці на Донбасі поранено українських військових, розвідка ЗСУ повідомила про втрати ворога.