Відомий український письменник Андрій Любка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Intagram, де буквально заграє зі своїми читачами різними історіями, відео і яскравими світлинами. Також Андрій часто публікує нові порції своєї літературної творчості.

Так, буквально днями письменник випробував себе в іпостасі актора озвучування. Андрій Любка знову зізнався в любові до Україні, і зробив він це під майстерно зняте відео з видами на різні куточки нашої країни. Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Любки в мережі Instagram в IGTV.

"Впізнаєте голос? Відео від @the.varosh", - підписав публікацію письменник.

Цікаво, що відео було знято за допомогою апарата, а також операторові довелося пішки походити по різних цікавих місцях. За кілька годин свіже відео зібрало більше тисячі переглядів і кілька захоплених коментарів.

Варто нагадати нашим читачам, що Андрій Любка поділився рецептом свого улюбленого супу. За словами літератора, він часто їсть його і холодним, а можна приготувати його вегетаріанську версію. Основний інгредієнт — це молода стручкова квасоля, яка вже з'явилася в продажу. Відповідне повідомлення Любка опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також нагадаємо нашим читачам, що Андрій Любка вважає, що етнічним угорцям у Закарпатті потрібно запропонувати перспективи самореалізації краще тих, які їм пропонує Угорщина.

Як відомо, плани створення в Закарпатті "угорського району" викликали в українських націонал-патріотів ледь не істерію. Мовляв, створенням Берегівського району уряд власноруч заохочує угорський сепаратизм, який викличе ланцюгову реакцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий письменник поділився рецептом справжнього закарпатського бограчу в казані.

Як повідомляв Знай.uа премія "Книга року ВВС-2019": оголошено короткий список фіналістів.

Знай.uа писав, український письменник похвалився своєю "ковбаскою" у несподіваному місці: фото.