У Києві аферистка придумала схему обману і здерла останні гроші у довірливих городян. Зокрема, жінка продавала туристичні путівки і побутову техніку. Шахрайка брала гроші, а товар або послуги не надавала.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Київською місцевою прокуратурою № 7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканки міста Києва, яка шахрайським шляхом заволодівала грошовими коштами громадян під приводом надання туристичних послуг та продажу побутової техніки на загальну суму понад 700 тис. гривень. Пресслужба прокуратури міста Києва

Готівка, скріншот: YouTube
Готівка, скріншот: YouTube

У пресслужбі столичної прокуратури повідомили, що підозрювана насправді не була оператором по наданню туристичних послуг і не мала на меті виконувати зобов'язання за договорами про туристичне обслуговування. Проте вона поширювала інформацію серед своїх знайомих і родичів про вигідні умови придбання путівок на відпочинок в Туреччину та Єгипет за вигаданою пільговою програмою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також аферистка вводила знайомих в оману щодо можливості придбання побутової техніки зі знижками через відому торгову мережу. Але насправді ні можливостей, ні жодного відношення до зазначеної компанії вона не мала.

"За результатами розслідування встановлено 43 факти шахрайського заволодіння зловмисницею грошовими коштами 18 громадян у період з жовтня 2016 року по листопад 2018 року. Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст.190 КК України, та обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Подільського управління поліції ГУ НП в м. Києві.", - йдеться у повідомленні. Прес-служба прокуратури міста Києва

поліцейські, фото: npu.gov.ua
поліцейські, фото: npu.gov.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі затримано колишнього голову "Укравтодору" Славоміра Новака. Про це повідомив прессекретар міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Зарін. Новака підозрюють в корупції, управлінні організованою злочинною групою і відмиванні грошей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола II все не дає спокою Поклонській - "експрокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царем. Депутатка Державної Думи Російської Федерації і так званий колишній "прокурор" анексованого півострова Крим Наталія Поклонська виклала на своїй сторінці в Instagram запис вірша Сергія Бехтєєва "Молитва", в якому вкотре висловлює безмежний жаль з приводу розстрілу сім'ї Миколи II.

Також Знай.uа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Якось "зловив" провідницю… ". Артист у програмі "Вибрики" розповів про те, як він став найвідомішою провідницею всіх часів. Короткий відеоролик, знятий приблизно у 1998 році, з'явився у соціальній мережі Facebook.