У вівторок, 21 липня, стало відомо про те, що функціонування Центрального залізничного вокзалу в Києві тимчасово обмежили після повідомлення про його замінування.

Прес-служба національного перевізника "Укрзалізниця" на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook заявила, що отримано повідомлення про мінування вокзалу від невідомої людини.

"Тимчасово обмежено роботу Центрального залізничного вокзалу в Києві через анонімне повідомлення про нібито мінування вокзалу. Всіх працівників та пасажирів вокзалу евакуювали, об'єкт перевіряють вибухотехніки, кінологи та правоохоронці", ‒ йдеться в повідомленні.

Потім у прес-службі компанії додали, що вокзал повернувся до роботи в штатному режимі. Будівлю перевірили вибухотехніки, кінологи і правоохоронці. Ніяких небезпечних/підозрілих пристроїв виявлено не було.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

❗️АПД: Роботу Центрального залізничного вокзалу у м. Києві відновлено. Він працює в штатному режимі. Об’єкт перевірили...

Geplaatst door Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia op Dinsdag 21 juli 2020

Через деякий час Telegram-канал "Киев Сейчас" повідомив, що надійшов дзвінок про мінування аеропорту Київ (Жуляни). Співробітники поліції екстрено провели евакуацію пасажирів та персоналу.

скріншот поста Киев Сейчас в Telegram

скріншот поста Киев Сейчас в Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Луцьку у вівторок, 21 липня, на площі Театральній чоловік посеред вулиці відкрив стрілянину, взяв у заручники пасажирів автобуса і погрожує підірвати його. Терорист змушує Петра Порошенка та Ігоря Коломойського записати зізнання: "Я – терорист у законі".

Як повідомляв портал Знай.uа, у МВС розкрили особистість луцького терориста. Ним виявився Кривош Максим Степанович з Дубно.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік, який взяв у заручники автобус з пасажирами в центрі Луцьку, викинув з транспорту гранату. Він заявив поліції, що у нього є безліч зброї, повний автобус заручників, а також вибухівка, яка закладена в іншій частині міста.