Почався штурм автобуса з терористом. Повідомляється, що заручники встигли вийти.

Терорист затриманий

Заручники у безпеці, терорист знешкоджений і затриманий представниками правоохоронних органів.

Раніше Знай повідомляв, що 44-річний Максим Кривош, який захопив автобус у Луцьку і утримує людей більше 9 годин, відпустив трьох заручників після особистої розмови з президентом Володимиром Зеленським і виконання ним вимоги.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на заяву заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

У свою чергу глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі Twitter додав, що терорист відпустив жінку, вагітну жінку і дитину.

Міністр опублікував також відео, на якому видно, як звільнених заручників забрав перший заступник Національної поліції Євген Коваль.

"Щойно перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль домовився з Максимом Кривошем і забрав з автобуса перших трьох заручників! Це літня жінка, підліток і молода вагітна дівчина. Вони вільні!" - підтвердив інформацію перший заступник глави МВС Арсен Аваков.