Проблеми зі шкірою можна вирішити в домашніх умовах. Шкідлива їжа, стреси, захворювання не минають безслідно. Вони залишають сліди на шкірі.

Природна кислота з яблук відома в народі своїми корисними властивостями. Якщо включити яблучний оцет до складу маски, він очистить шкіру від пігментних плям, слідів акне і навіть прибере дрібні мімічні зморшки. Такий косметичний засіб абсолютно недорогий.

Маска для волосся з хлібу, фото YouTube
Маска для волосся з хлібу, фото YouTube

Яблучний оцет здавна цінували за його смакові якості. Але, крім цього, натуральна кислота прекрасно справляється з бактеріями і грибком, активно розвиваються на поверхні шкіри.

Не варто забувати, що яблучний оцет містить в собі багато вітамінів і мінералів, які важливі для шкіри. Якщо правильно використовувати кислоту, вона нормалізує кислотно-лужний баланс. А ваша шкіра стане гладкою і шовковистою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Маска від акне
Якщо ви втомилися від жирного блиску на обличчі, а прищі ніяк не пройдуть, використовуйте цю маску. Вона робить шкіру матовою, пори стають вже, а особа чистіше.

Інгредієнти

2 ст. л. вівсяних пластівців
2 ч. л. меду
4 ст. л. яблучного оцту
Застосування

Подрібніть вівсяні пластівці до стану борошна. Додайте мед і оцет, добре перемішайте. Очистіть обличчя від косметики і нанесіть маску. Залиште на 20 хвилин, після чого змийте теплою водою. Закінчите процедуру нанесенням зволожуючого нежирного крему.

Догляд за шкірою обличчя у 20 років
Догляд за шкірою обличчя у 20 років, pinterest.ru

Маска для еластичності
Повертає пружність, добре живить і освіжає втомлену шкіру обличчя, шиї та зони декольте.

Інгредієнти

1 невеликий огірок
3 ст. л. оливкової олії
1 яєчний жовток
1/3 ч. л. яблучного оцту
Застосування

Натріть огірок на середній тертці. Відіжміть сік і додайте його до суміші оливкової олії, жовтка і оцту. Нанесіть маску на шкіру, а через 15 хвилин змийте теплою водою.

Лосьйон для шкіри, схильної до жирності
Суміш відмінно зберігається в холодильнику до 3 днів. Це швидка допомога для жирної шкіри всього з двох інгредієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чорна маска вдома: кращий засіб для ідеальної шкіри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Прищі залишаться в минулому: 5 диво-масок врятують вашу шкіру.

Також Знай.ua писав, Як приготувати весняні маски для обличчя.