Про справжнє кохання написані сотні книг і пісень на всіх мовах світу. Пара зі Скандинавії довела, що не лише у романтичних фільмах і книгах із хеппіендом, але й в реальному житті так буває.

Олександр Клерн і Камілла Эйрюд вирішили зіграти весілля, призначили дату і почали готуватися до свята. Але тут втрутилася пандемія коронавірусу. Що робити, якщо наречений зі Швеції, наречена з Норвегії, а кордони між країнами закриті? Переносити весілля? Ну немає, вирішила пара і влаштувала транскордонне весілля — в прямому сенсі слова.

Наречений і наречена з одного боку кордону, частина гостей — з іншого, між ними біла стрічка. За словами нареченої, вона жартома запропонувала провести весілля саме так. До її здивування, друзі і родичі з ентузіазмом підтримали ідею.

Наречений, у свою чергу, зізнався, що не очікував, що хтось із гостей прийде на церемонію, до місця проведення якої потрібно було довго пробиратися через ліс. Але гості прийшли і навіть більше, ніж планувалося — на весіллі були присутні двоє поліцейських, які стежили, щоб кордон все-таки не порушувалася.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Все, що ми хотіли - одружитися", — заявили наречені, а наречена додала: "Любов долає все". Тільки от після весілля все одно довелося розійтися в різні сторони — кордон поки що закрита.

Варто нагадати, що в Австралії дуже пишнотіла наречена пішла під вінець голяка - в одній фаті. Дівчина не змогла підібрати собі весільну сукню через надто пишні форми. І прийняла безпрецедентне рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, товсте гидке каченя у чоловічих штанях: якою була Каменських до зустрічі з Потапом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що наречена-пампушка не влізла в сукню і вийшла заміж в одній фаті, кадри з весілля.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття.